Privacy Policy BABSOLUUT

Babsoluut, gevestigd in Maassluis, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze Privacy Policy.

Contactgegevens:
Online adres: www.babsoluut.com
E-mail: info@babsoluut.com
Plaats: Maassluis


Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Babsoluut. 

 

Verwerken bestellingen / Mijnwebwinkel:
Als je een bestelling plaatst hebben we je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig.
Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen.

Babsoluut verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

* Voor het afhandelen van facturen en betalingen.
* Om contact op te kunnen nemen (bellen of mailen) indien nodig met vragen en/of opmerkingen met betrekking tot jouw bestelling.
* Contact met jou op te kunnen nemen als jij een vraag hebt gesteld, waarop een antwoord dient te worden gegeven.
* Om de bestelling (goederen) bij jou af te kunnen leveren.
* Babsoluut verwerkt ook persoonsgegevens met een wettelijke verplichting,
zoals gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte en het voldoen aan wettelijke bewaartermijnen.


Hoe lang bewaart Babsoluut persoonsgegevens:
Babsoluut bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk nodig is om doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Vanwege wettelijke bewaarplicht worden facturen (met persoonsgegevens) 7 jaar bewaard. Na deze 7 jaar worden deze gegevens vernietigd of geanonimiseerd.

MyParcel en PostNL: 
Wij maken gebruik van de diensten van MyParcel. MyParcel wordt gebruikt om adreslabels te genereren die worden bevestigd op je pakket zodat jij je bestelling middels een track & trace code kunt volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor ons noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met MyParcel en PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.

 

Cookies:
Onze webshop gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. 
Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.
 

Google Analytics:
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.



Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens. 
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.
Zie de contactgegevens bovenin. 
Je hebt de volgende rechten:
* uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
* inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebbenhet laten corrigeren van fouten
* het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
* intrekken van toestemming
* bezwaar maken tegen een bepaald gebruik



Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

© 2016 - 2019 Babsoluut | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel