Betaling en levering

Nadat u uw bestelling via de site heeft geplaatst, ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Babsoluut.
Mocht u geen orderbevestiging ontvangen neemt u dan contact met op ons. 
Betaling dient vooraf te geschieden door overmaking naar het rekeningnummer vanBabsoluut. Na de orderbevestiging dient het bedrag binnen 14 dagen op de rekening van Babsoluut te zijn bijgeschreven. Indien dit niet binnen 14 dagen het geval is wordt uw bestelling geannuleerd.
 

Levertijd
Alle artikelen van ons worden met de hand gemaakt. Stuk voor stuk. Daarom hebben wij een levertijd van minimaal 14 werkdagen = 3 weken. Hou hier rekening mee. Indien de opgegeven traktatiedatum eerder is dan deze 3 weken, doen wij ons uiterste best deze datum te halen. Maar die garantie kunnen wij niet geven. Neem hiervoor contact met ons op. 
 

Verzendkosten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten binnen Nederland. Levering is ook mogelijk buiten Nederland. Verzendkosten voor levering buiten Nederland op aanvraag. 
Wij zijn niet verantwoordelijk tijdens eventuele vertragingen tijdens het verzenden.
Wij hebben immers geen invloed op de drukte bij PostNL.
Bij ons ontvangt u ALTIJD een track&trace code om het pakket te volgen.
Met deze code kan je ook altijd zelf contact opnemen met PostNL om te vragen waar je pakketje is.
Mocht het nodig zijn helpen wij achterhalen waar jouw pakketje is. 
 

Afleveradres

Indien u aan Babsoluut schriftelijk (per e-mail) opgave doet van een adres, is Babsoluut gerechtigd aan dat adres alle bestellingen te verzenden, tenzij u aan Babsoluut per e-mail opgave doet van een ander adres waaraan uw bestellingen dienen te worden gezonden.
Wij van Babsoluut zijn NIET verantwoordelijk voor een foutief opgegeven adres. 
 

Bestellen

Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van uw bestelling door Babsoluut. Babsoluut is ten allen tijde gerechtigd een bestelling te weigeren. Indien een bestelling wordt geweigerd, ontvangt u hiervan binnen 14 dagen bericht.


Ontwerpkosten


Wij ontwerpen gratis voor onze klanten. Maar enkel wanneer de artikelen ook worden afgenomen bij ons. Mocht dit niet het geval zijn uiteindelijk betaalt u wel voor de tijd die wij in het ontwerpen hebben gestoken: De ontwerpkosten bedragen  €15,00  euro. 

 

Annulering

Annulering van uw bestelling is alleen mogelijk binnen 14 werkdagen nadat de bestelling geplaatst is.
Echter alleen wanneer er nog niet betaald is.  Nadat er is betaald is Babsoluut vaak al begonnen aan uw bestelling en is daarom niet meer te annuleren. Neem in dit geval zsm contact met ons op. 
 

Garantie

U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de produkten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u Babsoluut daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 7 dagen na aflevering schriftelijk en gemotiveerd in kennis te stellen. Indien is aangetoond dat de produkten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Babsoluut de keuze de desbetreffende produkten tegen retournering in de orginele verpakking daarvan te vervangen door nieuwe produkten dan wel de factuurwaarde (excl. verzendkosten) daarvan te restitueren.


Uitzondering herroepingsrecht

Op producten die u via deze webwinkel koopt en op maat (gepersonaliseerd) zijn door de volgens u ingevoerde specificatie, is het herroepingsrecht niet van toepassing.  De verkoop van deze producten is na succesvolle betaling definitief. 
 

Aansprakelijkheid

Babsoluut stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door gebruik van de geleverde produkten. De klant dient zelf, alvorens een bestelling te plaatsen, de geschiktheid voor alle door Babsoluut geleverde produkten voor de betreffende doelgroep te beoordelen. De klant dient daarbij vooral te letten op de bij het voorgedrukte materiaal geleverde onderdelen. 
Babsoluut stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor de schade toegebracht als gevolg van bezit van het door Babsoluut geleverde traktatiemateriaal noch voor schade toegebracht als gevolg van het aanbieden van producten. 


 

© 2016 - 2023 Babsoluut | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel